Vila Platoul Soarelui         


     Vila Platoul Soarelui (4 stele) este asezata chiar la baza partiei Platoul Soarelui, la o distanta de aproximativ 10 metri de cabana Platoul Soarelui.

     La parter are centru de inchirieri schiuri, snowboarduri, saniute, iar la etajele 1 si 2 camere de inchiriat. Are un numar de 8 camere (4 pe etaj) si un total de 24 de locuri de cazare. Fiecare camera are grup sanitar propriu cu dus, WC, lavoar, oglinda pentru cosmetica. Toate camerele au balcon si vedere panoramica. In momentul de fata, camerele sunt dotate cu LCD-uri de 81 cm si Internet wireless, dar pentru sezonul 2011-2011 fiecare camera va avea in plus minibar si seif.

     Pe scari, holuri si camere este mocheta, din acest motiv accesul cu echipamentul sportiv este interzis in camere. In acest scop, fiecarei camere i se pune la dispozitie o cuseta cu cheie, aflata la parterul cladirii, pe holul de intrare.

 

     Cabana Platoul Soarelui (3 stele) este asezata chiar la baza pârtiei Platoul Soarelui, la o distanta de aproximativ 300 metri de statia de întoarcere a telescauului.

      La parter are restaurant si bar, iar la etajele 1 si 2 camere de închiriat. Are un numar de 10 camere (5 pe etaj) si un total de 34 de locuri de cazare. Majoritatea camerelor au grup sanitar propriu cu dus, WC si lavoar. Camerele sunt dotate cu televizoare si au acces gratuit la Internet wireless.

      Pentru a vedea pretul, structura si poze din fiecare camera, dati click pe numerele camerelor.